Tack till alla deltagare, utställare och medverkande på Vind 2013!

Vind 2013

Vind är Nordens största årligt återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen. Den 23 och 24 oktober ses vi på Stockholm Waterfront på temat  ”Framtidens elförsörjning”.

Internationella bedömningar visar att den förnybara energin kommer spela en avgörande roll för vår framtida elförsörjning. Elen i sig kommer också att spela en allt större proportionerlig roll inom energisystemet. Hur löser vi utmaningarna och svarar upp till det som krävs? Vind 2013 tar sig an att svara på de stora frågorna.

Waterfront har ett unikt läge i hjärtat av Stockholm – mitt i city strax intill Stockholms Centralstation. Dessutom är Waterfront en av världens mest energieffektiva byggnader. Vi har valt att skapa en mötesplats för Vind 2013 där fokus ligger på nätverkande och dialog. Utställningsytan är öppen och luftig för att skapa rätt atmosfär för samtal. Hela mötet kommer att genomsyras av förnyelse; lokalen, läget och diskussionerna.

Vind 2013 arrangeras av Svensk Vindenergi vars huvudsyfte är att främja utvecklingen av vindkraft i Sverige. Svensk Vindenergi har cirka 150 medlemsorganisationer.

Seminarieprogrammet brukar samla 500 deltagare och utställningen mellan 1 200 – 1 500 personer från alla delar av vår bransch – från näringsliv, organisationer, kommuner och myndigheter och politiken.

Varmt välkommen till Vind!

Anmälan

Anmälan är stängd
Anmälan

Program/Talare

Här hittar du program och alla talare till Vind 2013
Program/Talare

Vind 2013 App

Ladda ner VIND 2013
Vind 2013 App

Senaste från Twitter

Klimatkompensation

Här hittar du en kalkylator
Kalkylator