Välkommen till Vind på Waterfront den 22-23 oktober! 

Program

Jag vill hälsa dig varmt välkommen till årets Vind! Vi ses på Stockholm Waterfront Congress Center som ligger centralt och med bästa tänkbara kommunikationer. Den spektakulära arkitekturen rymmer dessutom energilösningar i världsklass.

Vind är Nordens största årligen återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen och är arenan för nätverkande, kunskap och inspiration kring vindkraft och förnybar energi. När Vind 2014 går av stapeln går supervalåret mot sitt slut. Vilka prioriteringar kommer att göras efter valen?

Årets tema är Förnybar el – framtidens exportvara? Sverige kommer ha ett överskott av el under de närmaste åren. Samtidigt har Sverige mycket goda förutsättningar att producera vindkraft kostnadseffektivt och vi skulle i ännu högre grad kunna bidra till Europas omställning mot koldioxidfri el.

Några spännande nyheter för i år:

  • För första gången kommer Nätverket för vindbruk* att medverka under konferensen med ett parallellt, kompletterande program i form av en ”Seminarie- och samtalsarena” under den första dagen. Vi välkomnar dem varmt!
  • En ”Innovation Wall” kommer att finnas i utställningshallen. Det blir en samlingsplats och ett modererat forum där idéer och synpunkter noteras och exponeras.
  • Vi har en större konferenslokal med bredare scen i år, vilket erbjuder fler och bättre sittplatser närmare scenen

Varmt välkommen på Vind 2014!

Annika Helker Lundström
Vd Svensk Vindenergi

*Nätverket för vindbruk grundades år 2008 på uppdrag av regeringen och är en del av Energimyndighetens arbete med att främja utbyggnaden av vindkraft.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till Vind 2014
Anmälan

Senaste från Twitter

Klimatkompensation

Här hittar du en kalkylator
Klimatkompensation

QR kod

Ladda ner Vind appen Google Play google play AppStore itunes QR