FAQ

Här finns svar på de vanligaste frågorna. FAQ uppdateras löpande.

Hur bokar jag monter på Vind 2015?
Under fliken Utställning finns all information om att ställa ut på Vind 2015. Gå vidare direkt till Monterbokning.

När är sista datum att anmäla sig till Vind 2015?
Den 16 oktober är sista dagen för anmälan utan förhöjd avgift. Vid bokning efter 30 oktober och anmälan på plats kan vi dessvärre inte garantera förtäring under dagen. Gå vidare direkt till Registreringssidan.

Hur många utställarbiljetter ingår?
Det ingår 1st utställarbiljett per beställd 4 m2. Seminarieprogrammet är inte inkluderat. Uppgradering för monterpersonal till seminarium bokas på Registreringssidan. Uppgraderade biljetter är personliga.

Kan jag bjuda in gäster?
Det finns möjlighet att köpa gästbiljetter som bokas på Registreringssidan. Med ”gäst” avses affärskontakt som bjudits in av utställare. Biljetten kan alltså inte nyttjas av anställda hos de utställande företagen eller kontakter bland medlemsföretag.

När kan jag som utställare skicka gods till Waterfront?
Gods kan tas emot tidigast måndag 2 november. Leveransadress och mer detaljerad information finns i Utställarmanualen.

När kan jag som utställare börja bygga min monter?
Tisdag 3 november kl. 07:00 – 23:00.

Vilka tider gäller för utflyttning?
Torsdag 5 november kl. 14:00 – 20:00

Vem kontaktar jag om jag vill boka catering till min monter?
Under fliken Utställning finns information om tilläggsbeställningar så som Catering.

Hur bokar jag möten med andra deltagare?
Du kontaktar själv de personer du vill träffa. I den kostnadsfria Vind-appen (nedladdningsbar under hösten 2015), kan du på plats välja att registrera dina uppgifter och få kontaktuppgifter till andra deltagare som valt att göra detsamma.

Hur ser jag deltagarlistan och utställare?
Deltagarlistan kommer att finnas tillgänglig i Vind-appen (nedladdningsbar under hösten 2015). Information om utställare hittar du under fliken Utställning och Utställare 2015.

Hur bokar jag mötesrum?
Mötesrum bokas direkt via Waterfront och betalas med kort på plats, se Boka mötesbord & rum.

Hur får jag kontinuerlig information?
Vind-webben uppdateras löpande och i början av september lanseras vår gratisapp. I Vind-appen kan du välja att registrera dina uppgifter och få kontaktuppgifter till andra deltagare som valt att göra detsamma. I appen kan du se programmet och hela tiden – före, under och efter mötet får du ny aktuell information direkt i din mobil.

Middagsbiljetter
Information om middagen och bokning av biljetter finns under fliken Anmälan och Middag.

Gästbiljetter
Som utställare har du möjlighet att bjuda in gäster till ett förmånligt pris, 150 kronor exklusive moms för en dag. Biljetten ger fri entré till utställningen. Till en extra kostnad av 410 kronor exklusive moms, ingår måltider (pausförtäring samt lunch). Biljetterna skickas till dig så snart anmälan är registrerad. Gå vidare direkt till Registreringssidan.

Observera att gästen måste registrera sin biljett för att den ska gälla. På biljetten finns tydliga instruktioner hur de går tillväga, de har även möjlighet att själva boka på ett måltidspaket för dagen vid registrering. Biljetten kan inte nyttjas av anställda inom ert företag eller av anställd hos medlemsföretag hos Svensk Vindenergi.